www.hvzeeland.nl

Man (19) uit Kapelle aangehouden voor drughandel

Toegevoegd: 05-03-2020, 17.31 uur

Door: Tim Koster

GOES - Een 19-jarige man uit Kapelle is woensdagavond tegen de lamp gelopen nadat hij verschillende soorten drugs bij zich had in zijn auto. Hij is aangehouden als verdachte van handelen in verdovende middelen.

Twee surveillerende agenten reden over de Albert Joachimikade in Goes toen zij de auto waarin de man zat besloten te controleren. De auto stond stil op een parkeerplek. Bij aanspreken van de bestuurder oogde hij alsof hij onder invloed was. Op de vraag of de man drugs bij zich had antwoordde hij bevestigend.

Hierop hebben de agenten, met toestemming van de bestuurder, de auto doorzocht. In de auto werd een plastic zak met 36 gram hennep en 3 gram cocaïne aangetroffen. De aangetroffen drugs zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd. Ook een honkbalknuppel die de agenten in de auto vonden is in beslag genomen. Deze wordt aangemerkt als verboden wapen.

De jongeman is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zal hij worden gehoord over de hem ten laste gelegde feiten.