Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dronken snorfietser krijgt 225 euro boete

Toegevoegd: 07-03-2020, 07.23 uur
Dronken snorfietser krijgt 225 euro boete
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - De wijkagenten van Borsele hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag iemand betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.

Aan het einde van de nachtdienst controleerden de agenten de bestuurder van een snorfiets. Een blaastest op straat gaf een alcohol-indicatie en daarom werd een ademanalyse afgenomen op een politiebureau. Hierbij blies de persoon een waarde van 475 Ug/l.

De snorfietser kreeg een boete opgelegd van 225 euro.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TN'r (7-3-2020 om 09:29)
Heel mooi ! Ook op de fiets , scooter of brommer mag je niet met alcohol of drugs rijden.. Terwijl iedereen denkt je rustig van café met fiets naar huis mag, ook DAT is verboden.. Zelfs met drank op is openbare dronkenschap.. Die jaren van alles maar doen zijn voorbij dat kan niet meer anno 2020... Dus beste collega's en mensen NIET met bier op fietsen of scooter !!!