Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Onder invloed van drugs én alcohol

Toegevoegd: 07-03-2020, 07.25 uur
Onder invloed van drugs én alcohol
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Op de Spoorlaan in Krabbendijke heeft de politie vannacht iemand aangehouden die vermoedelijk onder invloed van zowel alcohol als drugs deelnam aan het verkeer.

Een getuige had kort na middernacht de politie gebeld. Samen met enkele omstanders wist de getuige te voorkomen dat de 21-jarige man verder kon rijden en zo werd volgens de politie erger voorkomen.

Op het politiebureau in Kruiningen heeft een GGD-arts bloed van de man afgenomen. Dit zal worden onderzocht door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) om te bepalen hoeveel de man precies had gebruikt. De definitieve straf zal aan de hand van de uitslag worden bepaald. Voor nu kreeg de verdachte in ieder geval een algeheel rijverbod van 24 uur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750