Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 13 km

Joost Manusama nieuwe politiechef Zeeland

Toegevoegd: 09-03-2020, 14.10 uur
Joost Manusama is de nieuwe chef voor het politiedistrict Zeeland.
Joost Manusama is de nieuwe chef voor het politiedistrict Zeeland.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG- Joost Manusama (54) is de nieuwe chef voor het politiedistrict Zeeland. Hij gaat onmiddellijk aan de slag.


Manusama is een ervaren politieman, die op diverse plekken en functies heeft gewerkt, onder meer in Rotterdam, Rijswijk, Den Haag, in Breda bij het korps landelijke politiediensten en als laatste bij de Politieacademie, waar hij sectorhoofd basis politie onderwijs was. Naast deze brede politie-ervaring is hij ook maatschappelijk actief in diverse organisaties buiten de politie.

De nieuwe Zeeuwse chef vindt het een prachtbaan: “Ik heb er veel zin in. Het werken in het Zeeuwse gebied spreekt mij bijzonder aan door de dynamiek van het gebied, de geografisch ligging en de grens met België. Verder de afwisseling van stedelijk gebied, buitengebied, industriegebied en een grote zeehaven maken het een geweldige uitdaging. Samen met mijn collega’s wil ik er graag voor zorgen dat de Zeeuwse burger zich veilig voelt. Samen met elkaar zorgen voor een veilige en leefbare samenleving met aandacht voor de mens is mijn ambitie.”

De huidige districtschef Ronald Weydema neemt binnenkort afscheid van de politie-eenheid Zeeland-West-Brabant. Vanaf 1 april gaat hij met pensioen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (10-3-2020 om 01:49)
Meneer Manusama, gefeliciteerd Met u aanstelling. U ervaring en daadkracht is meer dan welkom hier in Zeeland. Veel Succes Toegewenst.
Cookie-instellingen beheren