Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man zonder geldig rijbewijs moet auto inleveren

Toegevoegd: 09-03-2020, 20.02 uur
Man zonder geldig rijbewijs moet auto inleveren
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

SCHERPENISSE - Agenten hebben vandaag een bestuurder aan de kant gezet die al meerdere keren betrapt is op het rijden zonder een geldig rijbewijs. De man heeft daarom zijn auto moeten afstaan.


Vandaag zagen agenten de man rijden bij Scherpenisse. Bij een controle bleek dat hij weer zonder een geldig rijbewijs achter het stuur zat. In overleg met de hulpofficier van justitie is besloten de auto van de man in beslag te nemen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (11-3-2020 om 22:24)
Ze zeggen wel eens rijden zonder rijbewijs is goedkoper dan er een halen!
Rick (10-3-2020 om 09:55)
Rijden zonder geldig rijbewijs is toch een misdrijf?? Is auto afstaan dan de enige sanctie??? Alleen maar het speeltje inleveren.... Op dit misdrijf staat gevangenisstraf van 2 weken, ook bij de 1ste keer.. Gewoon opleggen dus!
TT (10-3-2020 om 08:50)
Zou dat de oplossing betekenen voor zo'n blijkbaar hardleers iemand ?
TN'r (10-3-2020 om 01:44)
Wat zei ik in januari ??? Over paar maanden zie je deze man weer op zeelandnet staan Ziehier ! En die zullen we wel vaker tegenkomen want hij krijgt nog steeds geen echte straf dus hij gaat gewoon door
Willem (9-3-2020 om 22:21)
Schandalig.
Cookie-instellingen beheren