Weerbericht:
Overdag grijs en af en toe (mot)regen, vrijdag meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Voetganger mishandeld door automobilist

Toegevoegd: 10-03-2020, 11.23 uur
Voetganger mishandeld door automobilist
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie zoekt getuigen van een mishandeling die gisteren rond 15.00 uur plaats vond op de Paul Krugerstraat in Vlissingen. De aanleiding was vermoedelijk verkeersagressie.

Kort voor de mishandeling zou een 24-jarige voetganger uit Vlissingen tijdens het oversteken geen voorrang hebben gekregen van een automobilist in vermoedelijk een donkere Mercedes. De voetganger gaf aan dat hij voorrang had en liep door. Kort daarna werd hij geslagen door mogelijk de automobilist en misschien een bijrijder.

Het slachtoffer liep verwondingen op. De politie zoekt getuigen van het voorval. Publiek zou het slachtoffer te hulp zijn geschoten en er waren meer verkeersdeelnemers in de omgeving aanwezig.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750