Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Benzinelucht in riool Westkapelle

Toegevoegd: 10-03-2020, 11.50 uur
Ter plaatse zijn metingen verricht en is geprobeerd de oorzaak te achterhalen.
Ter plaatse zijn metingen verricht en is geprobeerd de oorzaak te achterhalen.
© Foto: Brandweerpost Westkapelle
Door: Manfred Berrevoets

WESTKAPELLE - De brandweer in Westkapelle is maandagavond uitgerukt voor een benzinelucht in een woonhuis in het dorp.


Het voorval werd rond 19.45 uur gemeld in een pand aan het Dreefje. Ter plaatse heeft de brandweer metingen verricht en geprobeerd de oorzaak te achterhalen. Brandweerlieden roken zelf ook een sterke benzinelucht welke afkomstig was uit het riool. Ook bij naastgelegen panden was de stank aanwezig.

Beide huizen zijn door de brandweer geventileerd. De brandweer constateerde dat een gedeelte van het riool kapot was, maar of dit voor de overlast heeft gezorgd is niet duidelijk. Het incident is overgedragen aan de gemeente.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (10-3-2020 om 21:08)
@Kees: olie verversen ruikt echt niet naar benzine! Ik heb zelf ook vaak zelf olie ververst maar hoe kom je erbij omdat in het riool te laten lopen??? Je kunt oude olie gewoon voor niks afgeven in de milieustraat! Met 1 liter motorolie in het riool maak je enorme hoeveelheden water ongeschikt om er ooit nog drinkwater van te maken. Er staan dan ook (terecht) enorme boetes op!
Kees (10-3-2020 om 18:01)
Kan gebeuren. misschien iemand die zijn olie ververst heeft. Deden we vroeger ook zo, maar tegenwoordig niet zo vaak meer. Normaal komt er uit een riool alleen gas.
Cookie-instellingen beheren