Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien, morgen overdag ook perioen met zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Persoon ligt 4 dagen in woning na val

Toegevoegd: 10-03-2020, 20.32 uur
Persoon ligt 4 dagen in woning na val
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een oplettende burger heeft vandaag in Terneuzen waarschijnlijk het leven gered van een persoon die al vier dagen op de grond lag nadat deze binnenshuis ten val was gekomen.

De persoon in kwestie meldde zich bij de balie van het politiebureau aan de Rozengracht in Terneuzen omdat hij een bekende al een tijdje niet had gezien. Agenten gingen vervolgens naar de woning van de persoon maar hier deed niemand open. Na overleg werd besloten de toegang tot het huis te forceren. Eénmaal binnen werd in de woonkamer iemand aangetroffen die nog wel ademhaalde, maar dringend medische hulp nodig had. Volgens de politie lag de persoon in kwestie al vier dagen op de grond.

De persoon is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. De politie bedankt de oplettende melder en benadrukt dat mensen bij twijfel altijd contact moeten opnemen. Het incident van vandaag geeft volgens de politie maar weer eens aan dat dit iemands leven kan redden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hendrika (11-3-2020 om 18:47)
Ik lees net op de PZC dat deze heer alsnog is overleden RIP
jacob (11-3-2020 om 09:28)
Deze man was heel alert gelukkig en ook de Politie chapeau. Gelukkig wonen wij in een buurt waar veel sociale controle is maar in een stad is dat dikwijls anders dat is zo zonde.
Jan (11-3-2020 om 06:52)
Ik heeft ook wel eens gebeld voor iemand ,en dat werd helaas niet in dank afgenomen want de buurtjes zeiden waar bemoei jij je mee .dus er zijn buren EN buren
Jan (11-3-2020 om 00:55)
Held!
een inwoner (10-3-2020 om 23:18)
LAten we zoo meer naar elkaar omkyken Bedankt persoon die dit deed.