Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Vrouw verdacht van diefstallen zorgcentrum

Toegevoegd: 10-03-2020, 22.20 uur
Vrouw verdacht van diefstallen zorgcentrum
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KLOOSTERZANDE - De politie maakt proces-verbaal op tegen een 25-jarige medewerkster van het woon- en zorgcentrum aan het Pastoor Versterplein in Kloosterzande, omdat zij vermoedelijk geld van bewoners gestolen heeft. Het onderzoek vond in samenwerking met de directie van het centrum plaats.


Eind 2019 ontstond het vermoeden dat er geld uit de kamers van bewoners verdween. De instelling deed namens de bewoners aangifte en de politie startte samen met de directie een onderzoek op.

Tijdens het onderzoek rees het vermoeden dat een personeelslid het geld stal. Het onderzoek leidde maandag rond 08.30 uur tot de aanhouding van de verdachte in het zorgcentrum. De politie denkt dat het om twintig diefstallen gaat. Zij is gisteren en vandaag verhoord. De politie maakt tegen de verdachte proces-verbaal op en ze wordt in vrijheid gesteld in afwachting van de rechtszitting.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
EM (11-3-2020 om 13:57)
Wat triest dat je durft te stelen van oudjes die aan je zorg zijn toevertrouwd .
bram goeree (11-3-2020 om 08:37)
hoe laag kan je zinken om te stelen van mensen die zorg nodig hebben .al het geld terug laten betalen plus een bedrag voor emotionele schade aan de slachtoffers en een beroeps verbod.ook een flinke boete of celstraf .
Cookie-instellingen beheren