Weerbericht:
Vannacht lokaal mist, overdag een enkele bui. Zondag meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Harddrugs verstopt in auto, man opgepakt

Toegevoegd: 11-03-2020, 12.30 uur
Harddrugs verstopt in auto, man opgepakt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een 25-jarige man uit Bergen op Zoom is dinsdag in Goes aangehouden omdat in de auto waarin hij reed, verdeeld over verborgen ruimtes, een handelshoeveelheid harddrugs lag.


Agenten zagen de auto van de man dinsdagmiddag rond 16.15 uur rijden op het Tiendenplein. Om de auto zorgvuldig te kunnen controleren op verborgen ruimtes, werd deze meegenomen naar het politiebureau. Daar werd in meerdere verborgen ruimtes in totaal ruim twaalf gram cocaïne en bijna twee gram heroïne aangetroffen.

De Bergenaar werd op verdenking van handel in (hard)drugs aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zit hij nu nog vast. De man zal vandaag gehoord worden. Zowel de aangetroffen drugs als de auto zijn in beslag genomen. De drugs zullen worden vernietigd en de auto wordt verder onderzocht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
terecht (12-3-2020 om 14:12)
Zeg Petertje....ik merk aan je toontje dat je het niet zo leuk vindt dat je voorraad van de straat is. Of heb ik het mis? Wat interesseert het iemand hoe ze het pakken? Wellicht is deze persoon langer in de gaten gehouden, nou en het is gewoon goed werk. En ja dan accepteer je maar wat de politie zegt...wordt namelijk toch al te weinig gedaan.
Peter (11-3-2020 om 18:31)
Geheime vakjes vinden? hoe dan? Waren ze buitenlands of wat was de reden dat je hun geheime vakjes checkt en niet die van willekeurige andere mensen? Hoe kom je uberhaupt bij een staandehouding overdag. Dit is weer de zoveelste willekeurige onwettelijke 'controle'. Wees slim, vecht het aan. Er niets tegen doen betekent accepteren wat politie voorlegt. Zij hebben je met rust te laten indien er geen aanleiding is. En als er een aanleiding was geweest, hadden ze die hier wel trots vermeld want Och wat een waakzaamheid. Ze zakken hier steeds verder af.