Weerbericht:
Zowel vandaag als morgen veel zon en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Arrestatie na zware mishandeling en bedreiging

Toegevoegd: 11-03-2020, 12.34 uur
Arrestatie na zware mishandeling en bedreiging
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft dinsdagmiddag in de Gravestraat in Vlissingen iemand aangehouden die wordt verdacht van het plegen van een zware mishandeling en bedreiging met een mes.

Omstreeks 16.05 uur meldde een getuige dat er in de Gravestraat een vechtpartij gaande was. Er zou ook een mes in het spel zijn en daarom gingen agenten direct ter plaatse. In de Gravestraat troffen de agenten twee personen aan. Eén van de mannen, een 44-jarige Vlissinger, bleek gewond te zijn geraakt als gevolg van de vechtpartij. De ander, een 27-jarige Vlissinger, was bedreigd met een mes.

De beide aangetroffen mannen noemden de naam van de dader. Even later kwam deze 47-jarige Vlissinger naar buiten. Hij werd vervolgens direct aangehouden op verdenking van mishandeling en bedreiging. De verdachte had zelf ook lichte verwondingen. Hij is daarom voordat hij naar het politiecellencomplex werd gebracht eerst in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen.

De man van 44, één van de slachtoffers, is overgebracht naar het ziekenhuis om daar behandeld te worden aan zijn verwondingen. Hij was echter dusdanig onder invloed van alcohol dat hij tot nu toe nog geen aangifte heeft kunnen doen. De man die zegt bedreigd te zijn door de aangehouden verdachte heeft wel aangifte gedaan.

Tijdens zijn insluitingsfouillering werd bij de man overigens ook daadwerkelijk een mes aangetroffen. Dat is in beslag genomen door de politie. Over de aanleiding van de ruzie tussen de drie mannen is nog niets bekend. De verdachte wordt vandaag gehoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lezer (12-3-2020 om 08:09)
@ Mijn mening, Ja Siberiƫ... want daar worden namelijk ijsblokjes gemaakt. Die verpakken ze daar, en vervoeren ze naar landen zoals Nederland. (zucht) over dom volk gesproken
Mijn mening (11-3-2020 om 19:16)
Zal wel weer lekker volk bij elkaar zijn. Hoogste tijd om al dat uitschot in een cel in Siberiƫ, te stoppen. kunnen ze daar ijsblokjes hakken.