Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 121 km

Letsel bij eenzijdig auto-ongeluk Stavenisse

Toegevoegd: 12-03-2020, 03.24 uur
Door: Roland de Jong

STAVENISSE - De bestuurder van een bestelbusje is vannacht gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval in Stavenisse.


De automobilist reed rond 01.25 uur over de Hoge Kadeweg richting de Stavenisseweg (N286). Door onbekende oorzaak belandde de bestuurder in de berm. Hier werd een verkeersbord omver gereden. De auto botste tegen een boom en kwam vervolgens half in een greppel, half op een akker tot stilstand.

De bestuurder van de auto is door de ambulancedienst voor nader onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis. Bergingsbedrijf Van Eijck kwam ter plekke om de auto te takelen. Rond 03.00 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren