Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde en schade bij botsing in Goes

Toegevoegd: 13-03-2020, 18.17 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een botsing tussen twee auto’s op bedrijventerrein De Poel in Goes is vrijdagmiddag één persoon gewond geraakt.


Door onbekende oorzaak kwamen rond 16.35 uur twee personenauto’s met elkaar in botsing. Dat gebeurde bij de kruising van de Stanleyweg en de Scottweg. Een ambulanceteam kwam ter plaatse en dit heeft de gewonde overgebracht naar het ziekenhuis.

Een agent van het politieteam verkeer is ter plekke gekomen om de situatie te beoordelen. Bergingsbedrijf De Moor heeft de beide auto’s getakeld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ria (14-3-2020 om 12:21)
Beste "M", ik kom dagelijks in dat stuk van de Poel omdat ik daar werk, met de regelmaat van de klok vliegen er allerlei auto's met een bloedgang voorbij waarbij totaal geen rekening gehouden wordt met de overige weggebruikers die bij aangrenzende bedrijven moeten zijn. Ook ben ik inderdaad bij een aantal van de daar gevestigde autobedrijfjes bekend, het over 1 kamp (wat overigens kam moet zijn) doe ik dus niet, mijn bevindingen zijn dus niet op 1 moment gebaseerd
M (13-3-2020 om 22:25)
Dat er vaak veel te hard gereden wordt, dat is absoluut een feit. Om nou alles maar op de “vage autobedrijfjes” te gooien, zoals Ria doet slaat nergens op. Ben je al eens bij die autobedrijfjes geweest of heb je er wel eens zaken mee gedaan? Je moet ze niet allemaal over 1 kamp scheren.. Denk eens aan al het personeel van bedrijven in de poel, en tevens mensen vanuit het centrum richting snelweg, die deze weggetjes ook gebruiken als “sluip” route rond die tijd.
Ria (13-3-2020 om 18:37)
Het verbaast me dat daar niet vaker (zware) ongelukken gebeuren, daarr wordt niet gereden maar laag gevlogen. Wordt hoog tijd dat er iets aan gedaan wordt voordat er doden vallen, al is het maar periodieke controle van de snelheid en de voertuigen die bij allerlei vage autobedrijfjes in die hoek vandaan komen
Pipo (13-3-2020 om 18:31)
Oorzaak onbekend......?! Is niet heel moeilijk,Golfje heeft Mercedes geen voorrang gegeven,is een straat van rechts. Kom er heel vaak,en ze vliegen als gekken daar,bijna niemand stopt daar
Cookie-instellingen beheren