Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien, morgen overdag ook perioen met zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Twee Thoolse bedrijven doelwit inbraak

Toegevoegd: 14-03-2020, 08.49 uur
Bij beide zaken werd een ruit vernield.
Bij beide zaken werd een ruit vernield.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

THOLEN - Twee Thoolse bedrijven zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag het doelwit geweest van een inbraak. De dader(s) is/zijn voortvluchtig.

Eerder berichtten wij al dat bij een bedrijf aan de Ambachtsweg  rond 00.40 uur een inbraak was gepleegd. Inmiddels is duidelijk geworden dat ook een tweede onderneming in Tholen het dievengilde is bezocht. Een uur na de eerste inbraak, zo rond 01.40 uur, werd namelijk ook een bedrijf aan de Slabbecoornweg in Tholen bezocht. Ook hier werd een ruit vernield.

De politie is op zoek naar mensen die iets gehoord of gezien hebben of mogelijk camerabeelden hebben. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750