Weerbericht:
Weinig bewolking. Morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Ernstig ongeluk met Porsche bij Hoedekenskerke

Toegevoegd: 14-03-2020, 14.43 uur - Update: 14-03-2020, 16.45 uur
Door: Manfred Berrevoets

HOEDEKENSKERKE - De hulpdiensten zijn zaterdagmiddag uitgerukt nadat bij Hoedekenskerke een Porsche 911 Carera van een dijk was gereden en op zijn kop in een sloot was beland.

Rond 14.25 uur werd er alarm geslagen voor het ongeluk bij de Kapuinhoekweg. De brandweer rukte uit met een tankautospuit, een waterongevallenwagen en een hulpverleningsvoertuig. Al snel werd duidelijk dat de twee inzittenden zelf uit de auto konden komen en dat de duikers niet nodig waren.

Ter plaatse bleek de auto van de weg te zijn geraakt. Deze reed vervolgens de dijk af en kwam onderaan op zijn kop in een brede sloot met water tot stilstand. Met behulp van de brandweer zijn de twee inzittenden naar een ambulance gebracht. Over eventueel letsel is verder niks bekend. Bergingsbedrijf De Moor heeft de zwaarbeschadigde Porsche getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karel (14-3-2020 om 16:02)
Jammer van de Porsche... Gelukkig geen ernstig letsel voor de inzittenden
Joris (14-3-2020 om 15:54)
En zo eindigt een ritje 'stoer doen' in een auto die je niet de baas bent ondersteboven in de sloot. Had heel tragisch kunnen aflopen, lijkt weinig ruimte om er makkelijk uit te komen. Een wijze maar dure les.