Weerbericht:
Perioden met zon, maar ook enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Ernstig ongeluk met Porsche bij Hoedekenskerke

Toegevoegd: 14-03-2020, 14.43 uur - Update: 14-03-2020, 16.45 uur
Door: Manfred Berrevoets

HOEDEKENSKERKE - De hulpdiensten zijn zaterdagmiddag uitgerukt nadat bij Hoedekenskerke een Porsche 911 Carera van een dijk was gereden en op zijn kop in een sloot was beland.


Rond 14.25 uur werd er alarm geslagen voor het ongeluk bij de Kapuinhoekweg. De brandweer rukte uit met een tankautospuit, een waterongevallenwagen en een hulpverleningsvoertuig. Al snel werd duidelijk dat de twee inzittenden zelf uit de auto konden komen en dat de duikers niet nodig waren.

Ter plaatse bleek de auto van de weg te zijn geraakt. Deze reed vervolgens de dijk af en kwam onderaan op zijn kop in een brede sloot met water tot stilstand. Met behulp van de brandweer zijn de twee inzittenden naar een ambulance gebracht. Over eventueel letsel is verder niks bekend. Bergingsbedrijf De Moor heeft de zwaarbeschadigde Porsche getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Louis (15-3-2020 om 07:49)
Zeker op dit soort wegen , en met dit soort auto's moet heel geconcentreerd rijden . Beide handen aan het stuur en blik op de weg houden . Misschien wel gewoon een konijn overgestoken ?
Joris (15-3-2020 om 07:49)
@VdVonck: Ik een misgunner? Hoe komt u daarbij? Van mij mag iedereen een Porsche rijden die dat kan betalen, daar heb ik geen moeite mee. Ben zelf ook een autoliefhebber en in het bezit van enkele zeldzamere exemplaren, geen Porsche overigens, dat merk trekt me niet. En dat deze goed verzekerd is heeft totaal nergens mee te maken, zoals deze auto erbij ligt in de sloot had dit zomaar 2 dodelijke slachtoffers kunnen opleveren. Een sportwagen kunnen kopen die op het circuit niet misstaat betekend niet gelijk dat je een verantwoordelijk en veilige chauffeur bent.
VdVonck (14-3-2020 om 23:11)
Jammer misgunner Joris! Dit soort auto's zijn gewoon goed verzekerd
Joris (14-3-2020 om 22:18)
@Kaj, nee, ik was er niet bij. Maar na 33 schadevrije jaren autorijden weet ik wel dat je niet vanzelf met auto en al ondersteboven in de sloot terecht komt. Ik neem aan dat jij alle ongelukken afdoet met 'zal wel onwel geworden zijn.'
Kaj (14-3-2020 om 21:42)
@joris en jij was er bij? Dus jij kan hardop roepen dat het 'stoer doen' was? Jammer weer dit joris...
Wim (14-3-2020 om 18:55)
Ja met zo'n auto kan ik moeilijk geloven dat er niet hard gereden is de weg is toch behoorlijk breed wat moeten die mensen wel geschrokken zijn want die dijk is toch behoorlijk stijl, hoe bestaat het dat ze beiden uit die auto gekomen zijn ,wat heb je dan geluk gehad dat het zo afgelopen is.