Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Kindje ontvoerd vanaf NS-station Middelburg

Toegevoegd: 15-12-2006, 00.09 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Donderdagochtend is vanaf het NS-station in Middelburg een jongetje van 1,5 jaar ontvoerd. Inmiddels is het kindje weer terecht. Er zijn diverse aanhoudingen verricht.


De moeder van het jongetje stond omstreeks vijf voor elf 's ochtends op perron twee van het station. Vanaf dat perron vertrekken de treinen in de richting van Goes. De moeder werd vergezeld door het jongetje en een 3-jarig dochtertje.

vrouw werd plots bedreigd door drie mannen. Zij namen de jongen mee en gingen er in een auto vandoor. Direct nadat bij de politie werd gemeld was dat er een kindje was ontvoerd, werd een crisisteam van politie en justitie gevormd. Ook werden direct enkele rechercheurs op de zaak gezet.

Rond half acht werd het kind gevonden in een woning aan de Hercules Segherslaan. Het verkeerde in goede gezondheid. Een 23-jarige man en twee vrouwen, 32 en 55 jaar oud, bevonden zich op dat in het pand toen het jongetje werd gevonden. De drie, allen woonachtig in Vlissingen, werden direct aangehouden.

Later op de avond werden ook nog twee andere Vlissingers aangehouden in verband met de zaak. Het gaat om twee mannen, 31 en 52 jaar oud. Alle verdachten zijn overgebracht naar een cel. Vrijdag zullen zij worden verhoord.

Het jongetje werd in de loop van de avond in goede gezondheid herenigd met de moeder en het zusje. De politie heeft de zaak momenteel nog in onderzoek. Mogelijk is de aanleiding voor de ontvoering een conflict in de relatiesfeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren