Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een enkele bui, later meer bewolking en regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vrouw (24) aangerand in Middelburg

Toegevoegd: 14-03-2020, 16.57 uur
Vrouw (24) aangerand in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In het holst van de nacht is vannacht in Middelburg een vrouw aangerand nadat ze was aangereden. De politie zoekt een specifieke getuige.


Het slachtoffer, een 24-jarige inwoonster van Breda, fietste rond 04.00 uur vanuit het centrum over de Oude Vlissingseweg. Op enig moment voelde de vrouw dat ze van achteren werd aangereden. Het slachtoffer kwam ten val en toen ze opkeek stond er een man naast haar die in het Engels vroeg of hij haar kon helpen.

Ondertussen kwam de man zeer dicht bij de vrouw staan, probeerde hij haar te kussen en greep hij onder haar kleding. De jonge vrouw wist zich af te weren en weg te komen. Eenmaal thuis belde ze de politie en deed aangifte. Daarbij vertelde ze dat er tijdens het voorval een getuige langs was gefietst. De politie is daarom op zoek naar deze getuige. Kent of bent u deze persoon, meldt u zich dan bij de politie op 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Mar (15-3-2020 om 23:30)
@Mar En wat wil je daar mee zeggen ? ga je nu suggereren dat deze vrouw het zelf uit lokt ? Wat een rare rot opmerking zeg erg laag. wellicht laten ze jou met rust ivm je uiterlijk En ben je van buiten net zo lelijk als van binnen
Mar (15-3-2020 om 14:47)
Het zal aan mij liggen maar ik heb in het donker nog nooit een probleem gehad.
Joris (14-3-2020 om 22:41)
Nederland is geen veilig land om je 's avonds of 's nachts alleen buiten te begeven. Als vrouw loop je het risico op seksueel geweld en als man loop je het risico beroofd te worden van geld en telefoon onder bedreiging van een steekwapen. Helaas de realiteit in onze 'beschaving.' Blijf lekker binnen als het donker is. Moet je toch naar buiten zorg dan dat je niet alleen bent. Het aantal zieke figuren in onze samenleving neemt alleen maar toe.
Mijn mening (14-3-2020 om 20:07)
@André, ik begrijp helemaal niets meer van de gang van zaken in Nederland. Heel veel sterkte voor het slachtoffer.
Wim (14-3-2020 om 18:36)
Voor een vrouw op de fiets in der eentje om 0,400 uur is niet meer verantwoord in de tijd waar we in leven maar laten we hopen dat die vent gepakt word
Andre (14-3-2020 om 17:03)
Ik begrijp het niet. Er fietst een getuige langs? Je ziet toch dat er iets niet in de haak is?