Weerbericht:
Overdag grijs en af en toe (mot)regen, vrijdag meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dronken bestuurders van de weg gehaald

Toegevoegd: 15-03-2020, 09.55 uur
Dronken bestuurders van de weg gehaald
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - In de gemeente Sluis heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag twee bestuurders van de weg gehaald die onder invloed reden.

De weggebruikers werden door agenten aan de kant gezet voor een alcoholcontrole. Een blaastest op straat wees uit dat ze te veel gedronken en dus moesten de twee me naar het politiebureau om daar een uitgebreide ademanalyse te laten doen.

De ene bestuurder blies een waarde van 500 Ug/l, de ander haalde een waarde van 360 Ug/l. De limiet is 220 Ug/l. De twee kregen beide een proces-verbaal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
j.l (15-3-2020 om 11:27)
2 dronken bestuurders meegenomen naar het politie bureau,en een boete gekregen ff pinnen,en een proces -verbaal ,is dat alles!!