Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui, morgen bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrouw uit auto getrokken en mishandeld

Toegevoegd: 15-03-2020, 17.15 uur
Vrouw uit auto getrokken en mishandeld
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij de Lidl-supermarkt aan de Mercuriusweg in Vlissingen is vanmiddag een vrouw uit een auto getrokken en mishandeld. De politie zoekt getuigen.

De mishandeling vond volgens de politie rond 13.10 uur plaats op het parkeerterrein van de supermarkt. Een man en een vrouw die voorbij liepen, zagen de mishandeling gebeuren. Ze spraken de verdachte aan op zijn gedrag. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

De politie is op zoek naar de man en de vrouw die getuige waren. Het duo wordt gevraagd contact op te nemen via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (16-3-2020 om 10:29)
Geweldige stad, dat Vlissingen met een overgroot aantal aso’s, tokki’s enz. onder zijn bevolking. Proficiat gemeentebestuur, woningcorporaties, ga zo door.
Mijn mening (15-3-2020 om 18:22)
Gaat lekker de laatste tijd.