Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Overtredingen met snelle en gepimpte auto's

Toegevoegd: 15-03-2020, 19.12 uur
De politie deelde verschillende processen verbaal uit.
De politie deelde verschillende processen verbaal uit.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

BRESKENS - De politie heeft zondagmiddag in Breskens diverse bestuurders van snelle en gepimpte auto's beboet omdat ze allerlei (gevaarlijke) verkeersovertredingen begingen.


Nadat over de groep melding was gemaakt bij de politie, gingen diverse eenheden van de Zeeuws-Vlaamse politie op pad. De groep, bestaande uit zowel Belgische als Nederlandse voertuigen, trok richting Terneuzen. De verkeerspolitie leverde assistentie en de agenten zetten samen diverse wagens aan de kant.

Volgens de politie werden verschillende overtredingen waargenomen. Het ging onder meer om te hard rijden en verkeerd inhalen. Ook bleek er het één en ander mis te zijn met de technische staat van de auto's: te gladde banden, getinte verlichtingsarmaturen en te weinig zicht door de voorruit.

De politie deelde verschillende processen verbaal uit. Hierna verspreidde de groep zich over Zeeuws-Vlaanderen en België.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michiel (15-3-2020 om 22:14)
Haha wat een lelijke auto
AD. (15-3-2020 om 22:07)
Helemaal voorspelbaar want dit soort heeft een auto om mee te pronken en indruk te maken maar als ze harder dan 100 rijden dan zijn ze ook aan de beurt dus jammer van al die kosten om een auto te pimpen denk ik dan maar als je veel geld kunt uitgeven om je auto te pimpen dan kan die paar honderd euro er ook wel af.Dus veel controleren denk ik en hoge boetes of de auto in beslag.
Governthemente (15-3-2020 om 20:47)
Heeft die BMW op de foto nou serieus 1/3 van de voorruit volgeplakt met stickers precies in het midden???
Cookie-instellingen beheren