Weerbericht:
Zonnig en droog Pinksterweekeinde, morgen tijdelijk wat meer bewolking
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dronken automobilist rijdt weg na botsing

Toegevoegd: 17-03-2020, 12.34 uur
Dronken automobilist rijdt weg na botsing
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft maandagmiddag een 45-jarige bestuurder uit Vlissingen opgepakt nadat hij na een botsing was weggereden. De man bleek onder invloed te zijn.

Een getuige zag in de Schutterijstraat dat de bestuurder van een personenauto tegen een andere auto aanreed. De bestuurder stapte uit, keek naar de schade en stapte vervolgens weer in zijn auto en reed weg. De getuige meldde nog dat het leek of de bestuurder gedronken had.

Omdat deze getuige zo netjes was om de kentekens van beide auto’s te noteren, waren agenten er snel achter dat de betreffende bestuurder een 45-jarige man uit Vlissingen was geweest. Ze brachten hem een bezoekje en troffen hem thuis. De man bleek inderdaad onder invloed van alcohol te zijn. Hij is aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar moest hij een ademanalyse ondergaan waaruit bleek dat hij bijna vijf keer teveel had gedronken.

De man heeft een verklaring afgelegd en tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt. Na het afleggen van zijn verklaring mocht hij weer naar huis. De benadeelde, de vrouw wiens geparkeerde auto beschadigd was, gaat aangifte doen van het wegrijden na het veroorzaken van schade.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dirk (18-3-2020 om 17:32)
Een tip voor het OM: Eerst het rijbewijs ongeldig verklaren. Helemaal opnieuw beginnen met lessen om weer in het bezit te komen van een geldig rijvaardigheidbewijs. Verzekering dekt de schade niet. Mag ik aannemen bij deze promillage overschrijding. Alle kosten voor de dader. Inclusief de schade aan de auto van mevrouw. Dat leert deze notoire "zuipers". Dit kunnen de moorenaars zijn van de openbare weg.
Wim (18-3-2020 om 07:10)
Kijk dat ie nu bijten gewoon attent van de man om beide kentekens op te geven omdat de schafdeur was door gereden omdat hij dronken was,dit zal de man veel centen gaan kosten