Weerbericht:
Vannacht lokaal mist, overdag een enkele bui. Zondag meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Beginnend bestuurder betrapt op rijden onder invloed

Toegevoegd: 17-03-2020, 17.49 uur
De drugs en de boksbeugel.
De drugs en de boksbeugel.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Agenten hebben afgelopen weekend tijdens een nachtdienst een auto gecontroleerd en vonden een redelijke hoeveelheid drugs en een boksbeugel.


Een bestuurder werd in Vlissingen gecontroleerd en bij de controle vonden agenten 24,5 gram hennep. De 17-jarige bijrijder bleek in het bezit te zijn van een boksbeugel en vermoedelijk een pil harddrugs.

Bij de bestuurder, die nog maar net zijn rijbewijs had gehaald, werd een drugstest afgenomen. Hieruit bleek dat het positief tesste op THC. Er is een proces verbaal opgemaakt en de zaak wordt aangeboden aan het openbaar ministerie. De boksbeugel van de bijrijder is ingeslag genomen en de jongen is doorverwezen naar Halt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (18-3-2020 om 06:58)
Als zeventien jarige snotneus en je word gelukkig aan gehouden door politie en gecontroleerd word en werd gevonden al wat niet toegestaan is vraag ik me af wat moet daar nu van terecht komen als hij ouder mag worden.
@tn'r (18-3-2020 om 00:58)
.... Wat een kennis. U zou bij jeugdzorg moeten werken!
TN'r (17-3-2020 om 20:17)
Daarom zeg ik 'Narco City' Vlissingen maar nu gaat men pas beetje bij beetje controleren.. Politie loopt ook achter de feiten aan, zij vinden drugs geen prioriteit meer.. Jongens en meiden mogen dat allemaal hier in Vlissingen.. Op school zie je ze ook blowen en op de fietspaden naar school.. Op de scooter rijden ze rond met drugs op en de fiets ( wat ook verboden is ) maar drugs is tegenwoordig blijkbaar geaccepteerd.. De gebruikers van de de jaren 90 zie je nog gewoon autorijden ! Onmogelijk man, mensen die al 30 jaar drugs doen en gewoon hun rijbewijs nog hebben en heel de dag blowen zie je gewoon rondrijden ! De jeugd doet gewoon wat papa en mama ook doen, tieners lopen de coffeeshop binnen om drugs te halen voor pa en ma !