Weerbericht:
Vannacht lokaal mist, overdag een enkele bui. Zondag meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf bestuurders op de bon voor geluidsoverlast

Toegevoegd: 17-03-2020, 18.03 uur
Vijf bestuurders op de bon voor geluidsoverlast
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

HULST - In Hulst zijn gisteren vijf automobilisten op de bon geslingerd vanwege het onnodig veroorzaken van geluid met hun auto.


Een agent zag rond 20.45 uur een clubje automobilisten zonder reden stilstaan midden op de weg. Ze trokken daarna vol gas op om keihard weg te rijden. Deze actie veroorzaakte veel overlast vanwege het geluid wat daarbij vrij kwam. Dit gebeurde op de Graauwse Poort, de Zoutestraat en de Gentsevaart.

De agent heeft alle auto’s laten stoppen en schreef vijf bekeuren uit voor het onnodig geluid produceren. De koste van de boete zijn 399 euro per bestuurder.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron (19-3-2020 om 18:29)
Uitstekend. Moesten ze in Den Bosch ook vaker doen op de dijkwegen! Aso motorrijders genoeg om te beboeten.
AntiGSM (19-3-2020 om 16:35)
Toch verneem ik ook weer een hoop jaloezie...je mag niet van iedereen verwachten dat we rond gaan rijden in een SUV (super ugly vehicle) met een motortje van niks. De meeste van ons zijn ook jong geweest en hebben opgevoerde brommers gehad en ook leuke auto's. Zo niet dan ben je nu jaloers omdat je dat gemist hebt! Natuurlijk is het niet de bedoeling om s'avonds laat onnodig herrie te maken of overlast te bezorgen. Maar neem van mij aan dat een fatsoenlijk gesprekje (desnoods met meerdere mensen) voldoende moet zijn om wat begrip te krijgen. Je hoeft niet voor iedere scheet de politie te bellen. Overlast van krijsende kinderen moeten ook veel mensen maar slikken en da's ook super hinderlijk!
AD. (18-3-2020 om 20:29)
Het is toch niet uit te leggen dat deze voertuigen door de APK komen.
Dirk (18-3-2020 om 17:26)
Als dit optreden wordt gehandhaafd, komt vanzelf het respect voor de diender op straat weer terug. Geen taakstraf, maar een flinke boete. En bij herhaling intrekking rijbwijs en opnieuw gaan lessen. Streng, doch rechtvaardig optreden. Hulde aan de verbalisant(en).
softie (18-3-2020 om 15:38)
hmm, het lijkt mij dat die voertuigen niet meer aan de originele ontwerpcriteria voldoen. gewoon afvoeren naar de RDW voor herkeuring, en die zijn vast dicht dus voorlopig lopen..
Richard (18-3-2020 om 12:16)
Kan deze agent ook even naar Vlissingen ?