Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje lastiggevallen op fietspad bij Axel

Toegevoegd: 15-12-2006, 15.21 uur
Door: Roland de Jong
AXEL – In Axel is vrijdagmorgen een 14-jarig meisje lastiggevallen door een onbekend gebleven jongeman.


Het meisje fietste tussen 07.30 en 07.50 uur over het fietspad van de Vaartwijk in het dorp. Ter hoogte van de Buthstraat werd ze plotseling door de jongeman van haar fiets geduwd.

Toen ze weer wilde opstaan werd ze op de grond gedrukt. Omdat het nog donker was en omdat het gaat om een afgelegen locatie was de situatie voor het meisje erg bedreigend.

Fietsers
Toen twee fietsers uit de richting van Spui naderden kon het meisje ontsnappen. De dader was in het gezelschap van twee andere jongemannen.

Vlak voordat het meisje werd lastiggevallen hebben de drie vermoedelijk om sigaretten of een aansteker gevraagd aan drie voorbij rijdende fietsers. De politie is op zoek naar deze fietsers.

De fietsers en eventuele andere getuigen kunnen zich melden op het politiebureau in Terneuzen. Tips kunnen ook doorgebeld worden naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren