Weerbericht:
Van het westen perioden met regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Ernstig verkeersongeval in Terneuzen

Toegevoegd: 18-03-2020, 14.23 uur - Update: 18-03-2020, 15.31 uur
Foto 7 van 20

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (19-3-2020 om 20:49)
Rijden met een gesloten bedrijfswagen is heel anders dan met je eigen personenwagen die rondom glas en uitzicht heeft. (Brom)fietsers rechtsachter zie je bijna niet en niet iedereen op de (brom)fiets beseft dit. Lijkt mij dat de scooter, geel kenteken, op de rijbaan had moeten rijden in plaats van op het fietspad. De bestuurder van het bestelwagentje kan daardoor op het verkeerde been gezet zijn wat snelheid van naderen van de scooter betreft. Hopelijk zal de scooteraar goed herstellen.
Lester dingemans (18-3-2020 om 20:42)
Ehm John ik fiets daar al jaren ik verwacht dat u hier nooit rijd anders had u goed kunnen zien dat het haaientanden voor de automobilisten is en er is daar zicht genoeg als voetganger fietser of automobilist hoe vaak ik wel al niet bijna aanrijdingen zie door onervaren automobilisten die nooit hebben leren kijken of de regels van de wet snappen is bizar
Michel (18-3-2020 om 20:32)
Hoe het is gebeurt weet ik niet, dus verder geen mening. Wel hoop ik dat de bestuurder van de scooter het er goed van afkomt en wens hem sterkte. Ook de bestuurder van de auto heel veel sterkte.
anneke (18-3-2020 om 19:51)
hier kon je op wachten,dat dit zou gebeuren levens gevaarlijk ik rij met mijn schootmobiel maar ga niet over steken in de hoop;;de auto's wachten wel op mij, nee ik wacht net zo lang dat ze helemaal stoppen en dan pas steek ik over. maar soms zie automobilisten mij ook wel staan, maar die rijden gewoon door .ik hoop dat er iets aan gedaan word ook het zebra pad bij de jumbo moet terug nogmaals het is er echt levengevaarlijk ik hoop dat het slachtoffer het naar omstandig heden goed maakt en ik zou zeggen veel sterkte en beterschap
John (18-3-2020 om 19:24)
Dat het onoverzichtelijk is daar hebben jullie gelijk in,maar denk dat de mentaliteit van de scooterrijder en fietsers ook wel mag veranderen ,voorrang verleen je of krijg je,je neemt het niet. Als de scooterrijder op het verkeer had gelet had deze gezien dat de bestuurder van de bestelbus hem waarschijnlijk niet heeft gezien en had hij /zij daar op kunnen anticiperen nu heeft hij/zij haar voorrang genomen met dit als gevolg,(hopelijk loopt het goed af )
AntiGSM (18-3-2020 om 17:29)
In heel de omgeving van de Gamma en het nieuwe winkelcentrum is het een hele grote bende met de inrichting van de weg, locaties van oversteekplaatsen, fietspaden enz enz. Het verbaasd me echt dat daar niet ieder uur enorme ongelukken gebeuren. En begin nu weer niet direct over snelheid maar het is gewoon onoverzichtelijk, bijna geen plaats om af te slaan op de splitsing enz enz. Nu eens laten ontwerpen door iemand die daar zelf ook wel rijdt met een auto of fiets, of daar loopt als voetganger maar niet vanachter een bureau aub.