Geen bezoek meer op IC Terneuzen vanwege Corona

Toegevoegd: 18-03-2020, 19.41 uur

Geen bezoek meer op IC Terneuzen vanwege Corona
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Vanwege het Coronavirus mag er op de Intensive Care (IC) van het ziekenhuis in Terneuzen geen bezoek meer komen.

ZorgSaam meldt dat in het ziekenhuis aan de Wielingenlaan twee personen liggen die zijn besmet met het COVID-19-virus. Zij liggen volgens ZorgSaam beide op de IC.

"De IC is vanaf nu in cohort (afgescheiden ruimte) en er kan geen bezoek meer worden ontvangen", zo meldt het ziekenhuis vanavond.

Vragen over het Coronavirus?
Wat moet je doen als je denkt dat je het Coronavirus hebt? Klik hier voor het antwoord op die vraag, opgesteld door de GGD, de Zeeuwse huisartsen en Nucleus Zorg. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chuckles (19-3-2020 om 06:07)
Waarom nu pas, die patienten liggen er toch al langer ??