Weerbericht:
Perioden met zon, vanmiddag in het noord(westen) windstoten
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Zwaargewonde is 29-jarige Terneuzenaar

Toegevoegd: 19-03-2020, 13.51 uur
De automobilist verklaarde de scooterrijder niet te hebben gezien.
De automobilist verklaarde de scooterrijder niet te hebben gezien.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De scooterrijder die gisteren ernstig gewond raakte bij een verkeersongeluk in Terneuzen is een 29-jarige man uit die plaats. Hij werd aangereden door een automobilist.


De scooterrijder werd rond 14.00 uur aangereden op de kruising van de Kennedylaan en de Verlengde van Steenbergenlaan. De scooterrijder was in eerste instantie niet bij kennis maar kwam volgens de politie even later weer bij. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Een traumateam kwam daar ook naartoe.

De veroorzaker van het ongeval, de 60-jarige bestuurder van een bestelauto, verklaarde dat hij de bromfietser niet had zien aankomen. Deze 60-jarige man is verder gehoord op het politiebureau. Ook getuigen zijn gehoord. De bestuurder van de auto moest een blaastest ondergaan, maar daaruit bleek dat hij bleek geen alcohol te hebben gedronken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (20-3-2020 om 09:41)
Veel te druk daar en haastig gereden, Scooter mag niet op "fietspad!" het is daar echt anticiperen. Voorzichtig rijden en goed uitkijken.
Cookie-instellingen beheren