Weerbericht:
Eerst plaatselijk mist, later een enkele bui. Zondag meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Ambulancedienst op zoek naar mondkapjes

Toegevoegd: 19-03-2020, 16.28 uur
Ambulancedienst op zoek naar mondkapjes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Het Witte Kruis, dat onder meer in Zeeland ambulancevervoer verzorgt, is op zoek naar persoonlijke beschermingsmiddelen voor ambulancepersoneel.


De organisatie laat weten vanwege schaarse voorraden op zoek te zijn naar onder meer mondkapjes (type FFP1 of FFP2) en desinfecterende handgel (70% alcohol). “We willen graag goede zorg blijven leveren. Dit kan echter alleen als ons personeel zelf niet ziek wordt en goed beschermd is”, zo zegt het Witte Kruis.

Het Witte Kruis ontvangt bij voorkeur partijen vanaf 50 stuks. Wie kan helpen, kan contact opnemen met Peter Kuzee van het Witte Kruis via p.kuzee@wittekruis.nl.

Vragen over het Coronavirus?
Wat moet je doen als je denkt dat je het Coronavirus hebt? Klik hier voor het antwoord op die vraag, opgesteld door de GGD, de Zeeuwse huisartsen en Nucleus Zorg. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JanPietJoris (19-3-2020 om 22:40)
@je baas ontslaan... Wat een ontstellend flauw en gemeen berichtje van U, slaat helemaal nergens op. Dit soort opmerkingen kunnen we in deze moeilijke tijden niet gebruiken.
M Zutekouw (19-3-2020 om 21:05)
Waar slaat deze reactie op ?? Nergens op.
een inwoner (19-3-2020 om 19:29)
IK begryp dit echt niet bizar. Als hier in ned. een ramp gebeurd .of iets anders . is er dan nergens van te voren voor gezorgd?????
je baas ontslaan... (19-3-2020 om 18:20)
meneer bruins minister van volksgezondheid van het miljardairsclubje de VVD zou daar toch vorig weekend al voor gezorgd hebben ?