Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 25 km

Dodelijk ongeval op Kanaalweg in Retranchement

Toegevoegd: 29-12-2003, 20.12 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

RETRANCHEMENT - Maandagmorgen werden rond 08:20 uur brandweer, politie en ambulancedienst gealarmeerd voor een "ongeval met beknelling" op de Kanaalweg in Rentranchement.


De bestuurder van een personenauto raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en belandde tegen een boom. Het slachtoffer raakte bekneld in zijn auto. Hulp van de diverse hulpdiensten mocht niet meer baten, het slachtoffer was op slag dood. Het slachtoffer is een 24-jarige man uit de gemeente Sluis.

O.a. de ambulance 7331 ging ter plaatse. Ook de brandweer rukte uit, zij gingen ter plaatse met de tankautospuit 5532 en het hulpverleningsvoertuig 5570. Zij hebben het slachtoffer uit de personenauto geknipt.

De Kanaalweg was enige tijd voor het verkeer afgesloten. De politie is inmiddels een onderzoek begonnen


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren