Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Vandalen vernielen kerk in Middelburg

Toegevoegd: 20-03-2020, 11.10 uur
Er is voor duizenden euro’s schade aangericht.
Er is voor duizenden euro’s schade aangericht.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBUERG - Vandalen hebben woensdag in een kerkgebouw aan de Adriaen Lauwereyszstraat in Middelburg huisgehouden. Er is voor duizenden euro’s schade aangericht.


In de De Morgensterk zijn woensdag tussen 15.30 en 17.15 uur een reeks vernielingen aangericht. De politie spreekt over 'onnoemelijk veel vernielingen'. De vloer, de kerkbanken, het orgel, alles zit onder de verf.

Het kerkgebouw wordt al enige tijd niet meer als kerk gebruikt en dient de laatste tijd voornamelijk als opslag voor de kledingbank. Volgens de politie loopt de schade in de duizenden euro's. Men is dan ook op zoek naar getuigen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
the Watchers (20-3-2020 om 15:27)
nou nou @ jaap en spikkeltje... zeker ook last van die frustratie ? aan lijfstraffen zijn we nog niet toe.ook al zouden jullie daar je plezier en genoegdoening aan beleven. We zijn hier niet in barbaars arabie waar ze handen afhakken of anders ga je daar zelf maar heen als je dat leuker vindt. Het gaat hier maar om een slooppand hoor...een krot wat al lang afgebroken had moeten worden.
spikkeltje1 (20-3-2020 om 12:57)
echt schandalig hoop dat ze ze pakken en net als vroeger te schande zetten een weekje op de markt in middelburg
Jaap (20-3-2020 om 12:09)
Dit uitschot levenslang afmatten, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat, in een werkkamp. Geen soft advocaten- of jeugdtherapeutengezwets maar keihard aanpakken.
de aso's krijgen de overhand (20-3-2020 om 11:37)
Kinderen zijn overal rotzooi aan het trappen op het moment. Ik snap enige frustratie wel want die voelen we allemaal wel een beetje, maar waar zijn die aso ouders ? Vast van het netflix bankhangtype.