Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Inbraak en vernielingen in school Goes

Toegevoegd: 20-03-2020, 11.21 uur
De fiets waarvan de politie de eigenaar zoekt.
De fiets waarvan de politie de eigenaar zoekt.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie in Goes is op zoek naar een groepje jeugdigen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor een inbraak en vernielingen in een school in Goes.


Agenten kregen rond 19.30 uur een melding van de inbraak. Toen de politie ter plaatse kwam zagen ze nog net een groepje jeugdigen wegrennen. Na onderzoek bleek dat er in de school vernielingen waren gepleegd.

Voor de school vonden agenten een fiets die vermoedelijk van eén van de daders is. Deze is meegenomen naar het bureau en de eigenaar kan deze met de sleutels komen ophalen als hij zijn identiteit kenbaar maakt. Daarnaast vraagt de politie aan mensen die meer informatie hebben dit te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Verveling (20-3-2020 om 13:18)
Hebben nu niks te doen uit verveling. Zet ze maar aan t werk ,
bram goeree (20-3-2020 om 11:45)
hoe laag kan je zinken in deze tijd .schandalig .als ze gepakt worden laat ze dan alle schade maar betalen .dit is nooit en zeker in deze tijd niet normaal