Weerbericht:
Zonnig en droog Pinksterweekeinde, morgen tijdelijk wat meer bewolking
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Trio met inbrekerswerktuig in havengebied

Toegevoegd: 20-03-2020, 14.50 uur
Trio met inbrekerswerktuig in havengebied
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - De politie heeft vannacht drie mannen aangehouden die in een auto zaten waarin inbrekerswerktuigen lagen. Eén van hen heeft zich vermoedelijk schuldig gemaakt aan tanken zonder betalen.

Surveillerende politieagenten signaleerden de auto met de drie rond 01.20 uur op de Europaweg-Noord bij Nieuwdorp. Bij de Hertenweg kon het voertuig aan de kant worden gezet. De auto bleek bestuurd te worden door een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Bij hem in de auto zaten een 23-jarige man uit Rotterdam en een 21-jarige man uit Nigtevegt.

Het drietal kon zich volgens de politie niet legitimeren en had geen verklaring voor hun aanwezigheid in het havengebied. In de auto troffen de agenten inbrekerswerktuig aan. Uit onderzoek dat de bestuurder eerder vannacht had getankt zonder te betalen bij de Rooseveltlaan in Bergen op Zoom. Hij is hiervoor aangehouden. De passagiers werden aangehouden omdat zij zich niet konden legitimeren en voor het bezit van inbrekerswerktuig.

De auto waarin het trio zat is voor nader onderzoek in beslag genomen. Het voertuig bleek niet verzekerd te zijn en ook geen geldige APK meer te hebben. De drie verdachten hebben de nacht in de cel doorgebracht en worden vandaag verhoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
the Watchers (20-3-2020 om 15:39)
Goed zo, en oogjes en oortjes open allemaal. Het zijn vreemde tijden, zeker s'avonds en s'nachts is het uitgestorven op straat dus kwaadwillenden denken geen getuigen te hebben.