Weerbericht:
Vandaag half tot zwaar bewolkt en meest droog. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Mes gevonden bij hangende jongeren in sporthal

Toegevoegd: 20-03-2020, 18.43 uur
Mes gevonden bij hangende jongeren in sporthal
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vrijdagmiddag enkele jongeren weggestuurd die stiekem een oude sporthal in Middelburg binnen waren gegaan. In de hal werd een mes gevonden.


De Walcherse jeugdagenten controleerden vanmiddag verschillende bekende hangplekken. In de sporthal bij de Nassaulaan werd een aantal jongeren aangetroffen. Het is verboden hier te komen. Dit kan een bekeuring of Halt-verwijzing opleveren. De jongeren die vandaag werden aangetroffen, kregen van de agenten een waarschuwing.

Binnen in de hal werd een mes gevonden. Van wie dit was, is niet bekend. De politie heeft het mes meegenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Neeltje (21-3-2020 om 12:58)
Het is verboden aan de Nassaulaan bij de sporthal rond te hangen. Er werden toch jongeren aangetroffen en wat gebeurt er!!?? Ze krijgen een waarschuwing!! Kom op HANDHAAFv verboden is verboden dus een boete. Dan komt er misschien ook weer wat meer respect voor de politie.
j.l Tazelaar (21-3-2020 om 10:54)
Eerst een kerk ,dan een sporthal,wat zal het vandaag zijn ,worden toch niet gestraft
Cookie-instellingen beheren