Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man (22) probeert partner te wurgen

Toegevoegd: 21-03-2020, 13.22 uur
Man (22) probeert partner te wurgen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 22-jarige man is vannacht in zijn woonplaats Vlissingen aangehouden omdat hij zou hebben geprobeerd een vrouw te wurgen.

Bij de politie was rond 02.00 een melding binnengekomen dat meerdere mensen ruzie met elkaar zouden maken in een woning in het centrum van Vlissingen. De politie-eenheid die als eerste ter plaatse was, hoorde dat er behoorlijk geschreeuwd werd in de woning. Toen er een tweede eenheid was gearriveerd en ze een vrouw hoorden gillen, gingen de politiemensen de woning binnen.

Binnen troffen agenten een vrouw aan die door een man in de wurggreep werd gehouden. Nadat de politiemensen de vrouw uit haar benarde positie hadden bevrijd, zagen ze dat ze gewond was. Daarop hebben ze de man aangehouden die haar even daarvoor in de wurggreep had gehad.

De man bleek de 22-jarige bewoner van het pand te zijn. De vrouw is zijn 22-jarige partner. De vrouw heeft aangifte gedaan van poging doodslag. Ze is door een arts nagekeken. De verdachte heeft op het bureau meegewerkt aan een ademanalyse waaruit bleek dat hij onder invloed van alcohol was (uitslag 685 Ug/l). Hij heeft de nacht in de cel doorgebracht en wordt vandaag verhoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een inwoner (21-3-2020 om 14:46)
houd hem daar voorlopig maar is veilig .