Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man twee keer aangehouden in Goes

Toegevoegd: 22-03-2020, 10.48 uur
Man twee keer aangehouden in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft afgelopen nacht in Goes een 26-jarige man uit die plaats twee keer aangehouden.

Agenten surveilleerden zaterdagavond rond 23.20 uur op de fiets in de Nieuwstraat, toen ze bijna werden aangereden door een man op een snorfiets. De verdachte reed zonder licht, slingerende en reed over de stoep. Nadat hij de agenten bijna had aangereden, negeerde hij het stopteken dat ze hem gaven.

De politiemensen wisten de man in de Rozemarijnstraat klem te rijden. Hij is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed van alcohol en/of drugs. Omdat op het bureau de ademanalyse mislukte en omdat de agenten vermoedden dat er verdovende middelen in het spel waren, heeft een arts op het bureau voor nader onderzoek bloed bij de verdachte afgenomen.

Nadat hij een verklaring had afgelegd en de agenten proces-verbaal tegen hem hadden opgemaakt, wilden ze de man rond 01.00 uur weer in vrijheid stellen. Hij gedroeg zich echter recalcitrant, beledigde de agenten en schold ze uit. Dat gebeurde in het bureau, maar ook toen de man eenmaal buiten stond. Nadat hij meerdere agenten had uitgescholden en beledigd, is hij opnieuw aangehouden, voor beledigen van ambtenaren in functie. Hij heeft de nacht in de cel doorgebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (23-3-2020 om 19:22)
@Jaap, helemaal mee eens.
Jaap (22-3-2020 om 15:36)
Opruimen dit uitschot.!!!