Weerbericht:
Zonnig en droog, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 33 km

Uitslaande brand snackbar Markt Biervliet

Toegevoegd: 22-03-2020, 20.33 uur - Update: 22-03-2020, 21.11 uur
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - In een snackbar aan de Markt in Biervliet is zondagavond een uitslaande brand uitgebroken. Er is opgeschaald naar middelbrand.


Twee blusvoertuigen en een hoogwerker werden rond 20.15 uur op pad gestuurd nadat een eerste melding van de brand was binnengekomen bij de alarmcentrale. Na tien minuten werd formeel opgeschaald naar middelbrand.

De brandweer is momenteel aan het blussen. Bij de brand is niemand gewond geraakt. Er was niemand binnen toen de brand uitbrak. Rond 21.10 uur meldde de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) dat de brand onder controle was. Salvage is ingeschakeld om te helpen bij het afhandelen van de schade.

Later meer


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jacob (23-3-2020 om 11:34)
Sterkte voor de betrokkenen het zal je maar overkomen. Gelukkig was de Brandweer snel ter plaatse(zoals gewoonlijk). En dan hoor je een paar tegenstanders(import) van het Harinckje, "hopelijk brand het helemaal af". Verhuis dan als je er last van hebt.