Weerbericht:
Perioden met zon, maar ook enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Brandweer haalt persoon uit woning

Toegevoegd: 23-03-2020, 10.28 uur - Update: 23-03-2020, 11.45 uur
Hulpverleners hebben de vrouw naar een brandweervoertuig gebracht.
Hulpverleners hebben de vrouw naar een brandweervoertuig gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - De brandweer heeft maandagochtend in Oost-Souburg een persoon uit een woning gehaald.


Zowel de ambulancedienst, de brandweer als de politie werden vanochtend rond 08.20 uur naar de Ritthemsestraat gestuurd. In een woning bevond zich daar een persoon welke voor verdere zorg naar elders moest worden overgebracht.

Hulpverleners hebben de vrouw naar een brandweervoertuig gebracht. Vervolgens is de persoon rond 10.00 uur onder begeleiding van de ambulancedienst weggebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (23-3-2020 om 12:38)
Wart muij stoort is het gedrag van die mensen die overal doorheen banjeren en die zich kennelijk niets aantrekken van de richtlijnen. Kortom: EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID>
M.Alewijnse (23-3-2020 om 11:41)
Wat mij stoorde was dat er politie bij stond, en mensen gewoon tussen de ambulance en brandweer door lieten lopen, zelfs een fietser reed bijna over de tenen van de agent en mocht gewoon doorrijden, hij stond erbij en keek erna.