Weerbericht:
In het noorden bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Spullen patiënten Adrz uitgewisseld in tent

Toegevoegd: 23-03-2020, 17.06 uur
De tent voor het ziekenhuis in Goes. De tent voor het ziekenhuis in Goes.
De tent voor het ziekenhuis in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Vanaf dinsdag biedt het Adrz in Goes patiënten en hun naasten de mogelijkheid om persoonlijke spullen uit te wisselen. De spullen kunnen dagelijks tussen 12.00 en 15.00 opgehaald en/of weggebracht worden bij een tent voor het ziekenhuis.


Adrz laat sinds afgelopen zaterdag (op een aantal uitzonderingen na) geen bezoek meer toe. “Daarom hebben patiënten niet direct beschikking over bijvoorbeeld schone kleding, een tablet of een boek. Uitwisseling van persoonlijke spullen via de tent maakt dit toch mogelijk”, zo laat het ziekenhuis weten.

De tent is elke dag van de week (maandag-zondag) tussen 12.00 en 15.00 geopend. Naasten kunnen dan de persoonlijke spullen komen halen en/of brengen. Adrz hanteert de volgende spelregels bij het ophalen en wegbrengen van de spullen:
- Ophalen en wegbrengen tussen 12.00 en 15.00
- Spullen in een afgesloten, plastic tas met daarop naam en kamernummer patiënt
- Geen inname of afgifte van spullen door naasten met verkoudheidsklachten
- Houd 1,5 meter afstand van elkaar
- Adrz is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van eigendommen.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren