Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier bekentenissen vernielingen Morgenster

Toegevoegd: 23-03-2020, 20.33 uur
De vandalen richtten voor duizenden euro's schade aan.
De vandalen richtten voor duizenden euro's schade aan.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In het kader van het onderzoek naar de vernielingen in het kerkgebouw van De Morgenster in Middelburg zijn inmiddels vier verdachten gehoord. Zij hebben allen bekend.


Woensdagmiddag werd voor duizenden euro's schade aangericht in het kerkgebouw aan de Adriaen Lauwereyszstraat. De vier verdachten, variërend in leeftijd van 14, 17 en 20 jaar oud, hebben volgens de politie een bekentenis afgelegd. Ze hebben aangegeven te willen helpen met opruimen. De vier willen hun excuses maken en hebben goede intenties om de aangerichte schade te vergoeden, zo zegt de politie.

De politie laat weten dat het dossier naar het Openbaar Ministerie (OM) zal worden gestuurd zodat bepaald kan worden wat er verder gaat gebeuren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Belachelijk (24-3-2020 om 21:40)
@ bumper je bent een stumper
Mar (24-3-2020 om 16:24)
@Bumper Over een volslagen idiote reactie gesproken.
Pot en Ketel (24-3-2020 om 12:44)
@ Jac, misschien gefrustreerd geraakt door de toestanden in de wereld ? Misschien thuis teveel problemen ? Misschien de wetenschap van jongelui dat ze toch al op moesten gaan draaien voor het gat in de hand van de oudere garde en denken ze dat nu met corona heel hun toekomst toch al naar de kloten is ? Vandalisme was voorheen ook al geen uitzondering trouwens, nu wordt er ineens afgereageerd in de media op deze jeugd zeker omdat iedereen gefrustreerd raakt ? een soort digitale sociaal vandalisme eigenlijk..alsof er niets anders is om je over op te winden...
Bumper: (24-3-2020 om 12:08)
ouders laten opdraaien voor deze kleine kinderen, dan maar de woning verkopen, auto in beslag nemen, en het pensioen te goed vorderen zodat de schade betaald wordt. En desnoods een claim op de AOW van de ouders, en geen processen over hoe zielig ze wel zijn.
Nel (24-3-2020 om 11:32)
Jac ik begrjp het ook niet, vraag me zo dikwijls af waar dit soort gedrag vandaan komt. Wat is nou de lol om zoiets te doen? Geen respect voor andermans spullen misschien, is ze niet bijgebracht?
Michelle (24-3-2020 om 11:04)
@ Jac, wat er in hun hoofden omgaat, ik denk pure verveling. Die jongelui hebben niets meer wat te doen!