Drugs gevonden bij controle auto Sas van Gent

Toegevoegd: 24-03-2020, 12.04 uur

Drugs gevonden bij controle auto Sas van Gent
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Bij de Schapersweg in Sas van Gent heeft de politie vannacht hennep aangetroffen bij een controle van een voertuig.

Agenten zagen vanochtend rond 08.30 uur een auto staan. Ze besloten een controle uit te voeren. In de auto bleek een 31-jarige man uit Sas van Gent te zitten. Bij het aanspreken van deze bestuurder, roken de agenten een henneplucht. Hierop werd gevraagd om alle aanwezige drugs over te dragen. Vervolgens werd 50 gram hennep en 22 gram speed aan de agenten overhandigd.

De automobilist is door de politie gehoord. De drugs zijn in beslag genomen en er wordt proces-verbaal opgemaakt.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (25-3-2020 om 12:53)
Ze vliegen in zeeuws Vlaanderen overal de grens over met drugs en andere verboden goederen. Dit is bij iedereen bekend! Zolang daar bijna geen toezicht is zal het alleen maar slechter worden, dit gebied schoonvegen en bepaalde personen flink aanpakken.