Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
109 files van totaal 439 km

Inzamelingsactie politieagenten aangepast

Toegevoegd: 24-03-2020, 18.51 uur - Update: 27-03-2020, 10.46 uur
Inzamelingsactie politieagenten aangepast
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De inzamelingsactie van politiemensen om het Admiraal De Ruyterziekenhuis (Adrz) aan voldoende persoonlijke beschermingsmiddelen te helpen wordt aangepast. De spullen kunnen niet meer worden afgeleverd op het politiebureau in Goes.


Volgens de politie kan het ziekenhuis op dit moment nog onder meer mondkapjes, handschoenen, veiligheids- en vuurwerkbrillen, wegwerpschorten, wegwerpovervalls, wegwermutsjes en haarnetjes gebruiken. De politie was van plan deze spullen in te gaan zamelen op het politiebureau in Goes maar dat gaat nu niet meer door.

De politie laat weten dat spullen nog wel welkom zijn, maar op het centrale inzamelpunt op de brandweerkazerne in Nieuwdorp. Mensen kunnen hier van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur persoonlijke beschermingsmiddelen afgeven. Ze zullen door de Veiligheidsregio Zeeland worden verdeeld over de verschillende zorgverleners.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren