Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten veel wind
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

'Hulpverlening grensregio gegarandeerd'

Toegevoegd: 24-03-2020, 18.54 uur
'Hulpverlening grensregio gegarandeerd'
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Zeeuwen hoeven zich geen zorgen te maken over de hulpverlening in de grensregio nu België diverse grensovergangen volledig heeft afgesloten. Dat zegt de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ).


Naar aanleiding van vragen op social media laat de Veiligheidsregio weten dat de hulpverlening nog steeds is gegarandeerd, ondanks de grensblokkades. Volgens de VRZ mogen hulpverleningsvoertuigen gewoon langs de grensovergangen.

“Bij ons is ook bekend welke grensovergangen geblokkeerd zijn. Op het moment dat er een incident is, wordt dat duidelijk gecommuniceerd”, zo laat een woordvoerder weten.

Vragen over het Coronavirus?
Wat moet je doen als je denkt dat je het Coronavirus hebt? Klik hier voor het antwoord op die vraag, opgesteld door de GGD, de Zeeuwse huisartsen en Nucleus Zorg. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pinokkio moe (24-3-2020 om 21:22)
Gegarandeerd nog al liefst. Nou, daar zullen alle overvolle ziekenhuizen die het niet meer redden blij mee zijn, stuur alles maar daarheen ! We zijn een beetje moe van al die loze beloftes, garanties die ze toch niet eens na kunnen komen, verkeerde instructies en leugens.