Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 86 km

Rescue Vlissingen uitgesteld naar 2021

Toegevoegd: 24-03-2020, 20.07 uur
Een demonstratie bij één van de eerdere edities.
Een demonstratie bij één van de eerdere edities.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Het hulpverleningsevenement Rescue Vlissingen wordt vanwege de uitbraak van het Coronavirus uitgesteld naar 2021. Dat is zojuist bekend gemaakt.


Rescue Vlissingen stond gepland voor dinsdag 28 juli 2020. “De organisatie van het grootste hulpverleningsevenement van Nederland was reeds in volle gang.
Veel vrijwilligers en deelnemende partijen zijn nu betrokken bij de zorg rondom de bestrijding van het Coronavirus en zetten zij zich dag en nacht in op alle terreinen waar dat nodig is”, zo zegt de organisatie.

“In deze bijzondere situatie heeft het bestuur in nauw overleg met de vrijwilligers besloten dat er naast de drukke werkzaamheden van onze vrijwilligers maar ook bij veel deelnemers de komende tijd geen ruimte is om een volwaardig evenement te organiseren.”

“We betreuren dit besluit, maar nog meer maken wij ons zorgen om de situatie waarin een ieder is beland. Rescue Vlissingen doet een beroep op iedereen, houd u aan de richtlijnen die nodig zijn om zo snel mogelijk uit deze situatie te geraken. Wij zien uit naar betere tijden waarin we samen met vrijwilligers, partners en sponsoren graag weer een nieuwe editie van ons evenement voor u mogen verzorgen”, zo zegt de organisatie.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anoniem (25-3-2020 om 08:37)
ik wens alle hulpverleners (en niet te vergeten hun familie`s) heel heel veel sterkte, kracht en succes toe in deze zware tijd. Ik hoop jullie volgend jaar weer allemaal (gezond en wel) te zien op de Rescue. Het zou fijn zijn om op de Rescue vlgd jaar al deze hulpverleners nog eens speciaal aandacht te geven. We mogen deze mensen niet vergeten nu niet maar ook zeer zeker vlgd jaar niet als we hopelijk ons leven hebben kunnen oppakken.
Cookie-instellingen beheren