www.hvzeeland.nl

Rescue Vlissingen uitgesteld naar 2021

Toegevoegd: 24-03-2020, 20.07 uur

Rescue Vlissingen uitgesteld naar 2021
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Het hulpverleningsevenement Rescue Vlissingen wordt vanwege de uitbraak van het Coronavirus uitgesteld naar 2021. Dat is zojuist bekend gemaakt.

Rescue Vlissingen stond gepland voor dinsdag 28 juli 2020. “De organisatie van het grootste hulpverleningsevenement van Nederland was reeds in volle gang.
Veel vrijwilligers en deelnemende partijen zijn nu betrokken bij de zorg rondom de bestrijding van het Coronavirus en zetten zij zich dag en nacht in op alle terreinen waar dat nodig is”, zo zegt de organisatie.

“In deze bijzondere situatie heeft het bestuur in nauw overleg met de vrijwilligers besloten dat er naast de drukke werkzaamheden van onze vrijwilligers maar ook bij veel deelnemers de komende tijd geen ruimte is om een volwaardig evenement te organiseren.”

“We betreuren dit besluit, maar nog meer maken wij ons zorgen om de situatie waarin een ieder is beland. Rescue Vlissingen doet een beroep op iedereen, houd u aan de richtlijnen die nodig zijn om zo snel mogelijk uit deze situatie te geraken. Wij zien uit naar betere tijden waarin we samen met vrijwilligers, partners en sponsoren graag weer een nieuwe editie van ons evenement voor u mogen verzorgen”, zo zegt de organisatie.