Weerbericht:
In het noorden bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Gemoederen lopen op vanwege thuiszitten

Toegevoegd: 25-03-2020, 09.25 uur
Gemoederen lopen op vanwege thuiszitten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - Agenten zijn gisteren in de gemeente Hulst diverse keren ingezet voor meldingen van conflicten. Volgens de politie draagt het veelvuldig thuiszitten er toe bij dat de spanningen tussen personen soms hoog oplopen.


De politie werd onder meer naar de milieustraat in Hulst gestuurd. Ook hier was namelijk sprake van een conflict. Bij deze situatie hebben agenten bemiddeld tussen de betrokken partijen.

Agenten werden ook naar Vogelwaarde gestuurd. Een bezorgde voorbijganger had gemeld dat daar twee mensen een conflict hadden in een auto. Toen de politie arriveerde, waren de gemoederen alweer bedaard en was het conflict reeds ten einde.

In Terhole liepen de gemoederen volgens de politie ook hoog op doordat betrokkenen veelvuldig op elkaars lip zaten. “Probeer het allemaal een beetje gezellig te houden. We moeten nog een poosje doorbijten”, zo zegt de Zeeuws-Vlaamse politie op Instagram.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Aso's drijven boven (25-3-2020 om 13:05)
Ik kan het me voorstellen maar die lui die dan naar de milieu straat gaan terwijl er opgeroepen wordt om daar niet heen te komen om vervolgens daar een partij ruzie te gaan schoppen... hopeloze eigenwijze mensen die niet erg veel snappen en niet mee willen doen met de rest hebben altijd al snel veel ruzie denk ik. En dat komt niet door een virus.
Cor Ona. (25-3-2020 om 12:30)
Zonder economie geen gezondheid.
Tn,'er (25-3-2020 om 12:05)
Voorbereid door als een kluizenaar te leven? Niemand willen spreken maar wel hele dagen klagen op HVZeeland? Apart verhaal wel.
bram goeree (25-3-2020 om 11:26)
ik ben het helemaal eens met Nel .toeristen blijf aub thuis .normaal zijn jullie welkom maar in deze situatie kan het echt niet .Provincie en Rijk neem jullie verantwoordelijkheid.het is nu al voor veel mensen moeilijk genoeg .waar is het gezonde verstand .ook van de mensen die thuis zitten .belast de politie niet on nodig en tel tot 10 wanneer de gemoederen teveel oplopen aub .dus graag alle campings en recreatie parken dicht .weet dat dit een financiele strop is ,maar dit later op te lossen .eerst deze crisis oplossen dat is belangrijker
Nel (25-3-2020 om 10:16)
Ik denk dat de gemoederen nog hoger op gaan lopen nu de vakantieparken niet dicht hoeven. Men zit daar niet dicht op elkaar is het argument. Maar er komen wel duizenden mensen in Zeeland bij er zullen er genoeg zijn die hun huisje etc ook gaan opruimen omdat er niets anders te doen is en waar moet de romel naar toe? Juist de mileustraat.Bovenden wordt het dan in de winkels ook drukker. Nog niet begrepen dat gezondheid boven economie gaat??!!
TN'r (25-3-2020 om 09:59)
Ben ik blij ik bewust mijn hele leven vrijgezel ben en blijf ! Nergens last van en van niemand niet..Gordijnen en deuren dicht en eten online bestellen en bezoek krijg ik gelukkig toch al niet ! Als ik al die jankende kinderen en ruzie makende mensen en stelletjes zie bah. Geestelijk voorbereid zak ma zagguh !
Cookie-instellingen beheren