Weerbericht:
Zonnig, vrijdag overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Gemeente sluit berging na vondst harddrugs

Toegevoegd: 25-03-2020, 17.10 uur
Gemeente sluit berging na vondst harddrugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De gemeente Middelburg heeft vanmiddag een berging van een woning aan de Segeersweg in Middelburg voor een half jaar gesloten vanwege de vondst van een handelshoeveelheid harddrugs eerder dit jaar.

De drugs werden op 5 januari gevonden. “Voordat de burgemeester een drugspand of lokaal kan sluiten moet de gemeente een juridische procedure doorlopen. Daarom zit er enige tijd tussen de datum van constatering en de sluiting”, zo legt de gemeente uit.

Het doel van de tijdelijke sluiting is volgens de gemeente om een einde te maken aan de aanloop van klanten en om herhaling te voorkomen. De sluiting is voor de duur van 6 maanden. “In die tijd verzegelen wij de berging en hangen er aankondigingen op de deur en eventueel voor de ramen”, zo laat de gemeente weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750