Weerbericht:
Enkele buien, mogelijk met onweer. Maandag wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man bedreigt buurman met hakbijl in Clinge

Toegevoegd: 26-03-2020, 09.14 uur
Man bedreigt buurman met hakbijl in Clinge
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

CLINGE - Een bewoner van de ’s-Gravenstraat in Clinge is woensdagmiddag aangehouden omdat hij zijn buurman zou hebben bedreigd met een bijl.

Rond 14.00 uur ontstond een conflict tussen twee buurmannen, omdat de later aangehouden verdachte vond dat de auto van zijn buurman zijn oprit blokkeerde. In eerste instantie werd er wat geduwd en getrokken tussen de twee mannen en leek de situatie gesust, maar volgens de politie kwam de verdachte later alsnog naar buiten met een hakbijl.

Een getuige belde 112 en de politie kwam ter plaatse. De bijl was inmiddels afgepakt en de bedreiger werd in bedwang gehouden. De man is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar is hij in verzekering gesteld. De verdachte wordt donderdag door rechercheurs gehoord in het cellencomplex.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (26-3-2020 om 12:26)
Ja als dat niet met een normaal gesprek opgelost kan worden moeten er hardere maatregelen komen. Een hakbijl is wel de laatste optie dan ben je al tien jaar verder bij mij. Eerst zouden het platte banden worden, daarna een bull-bar op de auto
zeeuw (26-3-2020 om 10:03)
dat is iets voor de rijdende rechter