Weerbericht:
Wisselend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man bedreigt buurman met hakbijl in Clinge

Toegevoegd: 26-03-2020, 09.14 uur
Man bedreigt buurman met hakbijl in Clinge
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

CLINGE - Een bewoner van de ’s-Gravenstraat in Clinge is woensdagmiddag aangehouden omdat hij zijn buurman zou hebben bedreigd met een bijl.


Rond 14.00 uur ontstond een conflict tussen twee buurmannen, omdat de later aangehouden verdachte vond dat de auto van zijn buurman zijn oprit blokkeerde. In eerste instantie werd er wat geduwd en getrokken tussen de twee mannen en leek de situatie gesust, maar volgens de politie kwam de verdachte later alsnog naar buiten met een hakbijl.

Een getuige belde 112 en de politie kwam ter plaatse. De bijl was inmiddels afgepakt en de bedreiger werd in bedwang gehouden. De man is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar is hij in verzekering gesteld. De verdachte wordt donderdag door rechercheurs gehoord in het cellencomplex.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rens (26-3-2020 om 19:16)
Allebei een prent omdat ze niet genoeg afstand hebben gehouden...
tim (26-3-2020 om 17:28)
Gezellig he die Zeeuwse dorpjes
harry (26-3-2020 om 14:12)
behoorlijk vervelend als je buurman je oprit, al dan niet expres blokkeerd. Geen idee of de blokkeerder degene was met de bijl.
Peter Quest (26-3-2020 om 13:33)
Ik denk dat die man met de bijl de hoofd schuldige is. Hahaha zo gaat dat bij politie en justitie. Neemt niet weg dat een bijl wel erg ver gaat maar goed. De man met de bijl is fout de andere valt helemaal niets maar dan ook niets te verwijten. Is altijd heel lief, braaf, houdt zich keurig aan regeltjes en heeft er eigenlijk niets mee te maken.
john (26-3-2020 om 13:29)
Beter een goede buur dan een verre vriend is hier niet van toepassing blijkbaar
Bravo ! (26-3-2020 om 12:32)
Goed gehandeld van diegenen die hem hebben ontwapend en in bedwang gehouden tot de politie er was, bravo !