Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie in Vlissingen vanwege drugsbezit

Toegevoegd: 26-03-2020, 11.53 uur
Arrestatie in Vlissingen vanwege drugsbezit
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij de Govert Flincklaan in Vlissingen is vannacht een 22-jarige Schiedammer aangehouden voor het bezit van cocaïne.


Agenten reden rond 02.45 uur over de Govert Flicklaan en zagen daar een auto staan op een parkeerplaats. Zij besloten de auto en de drie inzittenden te controleren. Toen ze de bestuurder aanspraken, roken ze een henneplucht. De agenten vorderden hierop de uitlevering van alle aanwezige drugs. Ook werd de auto doorzocht en werden de inzittenden gecontroleerd.

Eén van de mannen bleek niets bij zich te hebben maar een ander haalde een gebruikershoeveelheid softdrugs tevoorschijn. De 22-jarige Schiedammer, die als derde in de auto zat en tevens de bestuurder was,  werkte niet echt mee aan de controle. Uiteindelijk kwam er ook bij hem een gebruikershoeveelheid hennep uit zijn jaszak tevoorschijn. De man bleek ook zes gram cocaïne bij zich te hebben.

De man is aangehouden voor het bezit van harddrugs en overgebracht naar het politiebureau. Daar is hij gehoord. Na het afleggen van een verklaring mocht de man het bureau weer verlaten. Tegen hem zal proces-verbaal opgemaakt worden. De andere twee mannen zijn niet aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750